Din webbläsare stöds inte längre helt och vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett.

OneMed

OneMedistä Eurooppalainen terveydenhoito on suurten haasteiden edessä. Eliniän pidentyessä myös hoitoa tarvitsevien ihmisten määrä kasvaa ja monilla heistä on kroonisia tauteja. Iso osa terveydenhuollosta taistelee kasvavien kulujen kanssa ja myös hoitohenkilökunnan tarve lisääntyy. Samanaikaisesti kasvavat myös ihmisten odotukset hoidolle.

Haluamme olla mukana tarjoamassa eurooppalaiseen terveydenhoitoon tuotteita ja lisäarvoa tuottavia palveluita. Autamme asiakkaitamme tuottamaan tarkoituksenmukaista hoitoa siihen soveltuvilla tuotteilla - nyt ja myös tulevaisuudessa. Onnistumistamme mittaamme sillä kuinka hyvin terveydenhuollon asiakkaamme saavuttavat tavoitteensa ja visionsa:

Laadukas hoito
Ympäristö- ja yhteiskuntavastuun (CSR) kehittäminen
Alhaisemmat kokonaiskustannukset

Visiomme

OneMed ottaa vastuun koko arvoketjusta. Varmistamalla, että tuotteemme valmistetaan vastuullisissa olosuhteissa, että kuljetuksemme jättävät mahdollisimman pienen ympäristöjalanjäljen ja että työmenetelmät ja prosessit johtavat laadukkaampiin ympäristövaikutuksiin ja sosiaaliseen vastuuseen.

Näkemyksemme ympäristötyöstä on sama kuin työskennellessämme kokonaiskustannusten ja hoidon laadun parannushankkeiden parissa – todellisia tekoja mitattavissa olevin tuloksin arvostetaan enemmän kuin suuria sanoja ja tyhjiä lupauksia. Työskentelemme useilla työkaluilla saavuttaaksemme tavoitteemme – lisäämme esimerkiksi ympäristöystävällisen kuljetuskaluston käyttöä. Pyrimme kompensoimaan ilmastopäästöjä osana sopimuksia ja edistämään aktiivisesti kehitystä yhdessä asiakkaidemme kanssa asettamalla tiukempia vaatimuksia toimittajillemme.

Kannamme vastuuta samalla tavalla sekä yhteiskunnallisista asioista että oikeudenmukaisista tuotanto-olosuhteista. Toimialamme ei ole edelläkävijä yhteiskuntavastuussa (CSR) ja prosessit vievät aikaa. Meille on kuitenkin tärkeää jatkaa vaatimusten asettamista ja pitää pyrkimyksenä ihmisten arjen parantaminen.

Onko sinulla kysymyksiä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Ota meihin yhteyttä